Med din hälsa i fokus

Vårdcentral

När du kommer till vår vårdcentral får du träffa en allmänläkare. Allmänläkaren har en bred kompetens och kan oftast ställa diagnos och inleda behandling.

Godkänd vårdcentral inom VG Primärvård

}

Öppettider

Måndag – Torsdag 8-17
Fredag 8-16

Mina vårdkontakter

Här kan du beställa tid, av-/omboka tid och förnya recept.

Kontakta oss

031 – 777 77 77

Välj tonval 1 för att komma till vårdcentralen. Där får du reda på vilken tid du blir uppringd av sjuksköterska för tidbokning samt rådgivning.

Våra vårdalternativ

Vårdcentral

Din vårdcentral i centrala Göteborg

På vår vårdcentral träffar du specialister inom allmänmedicin. Vi tar hand om allt från halsont till allvarligare tillstånd och ser till att slussa dig vidare till rätt specialistvård vid behov. Vår målsättning är att du alltid ska träffa samma läkare vid varje besök. Vi har en mycket restriktiv policy mot beroendeframkallande läkemedel.Till vår hjälp har vi astma/KOL- specialistsjuksköterska, diabetessjuksköterska, distriktssjuksköterska, vaccinationssjuksköterska, fotvård m.m. För patienter med psykisk ohälsa erbjuds samtalsterapi av KBT-terapeut.

Lista dig hos oss

Listning innebär att du väljer vårdcentral. Listar du dig hos oss tar vi ett helhetsansvar för dina sjukvårdsbehov i primärvården. Det kostar inget att lista sig, men om du inte är listad blir ditt besök dyrare.

Så här listar du dig hos oss:

  • Fyll i formuläret nedan.
  • Vi skickar därefter hem en listningsblankett samt frankerat svarskuvert.
  • Skriv under blanketten och lägg på brevlådan.
  • När vi får ditt svar registrerar vi dig. Dagen efter är du listad hos oss.

Andra sätt att lista sig

 

9 + 14 =